Bartele’s Kerstdiner 

Bartele’s Diner en Beijk Catering verzorgen samen jouw “Thuis Uit Eten Kerstdiner” in Friesland! Een uitgebreid viergangenmenu speciaal voor rond de kerstdagen. Alle gerechten zijn makkelijk op te warmen in heet water. Dus geen uren doorbrengen in de keuken, maar wel een heerlijk diner op restaurant niveau uitserveren!

De kerstbox kan al besteld worden vanaf twee personen en ze kunnen tussen 18 en 31 december 2020 geleverd worden. Dit menu wordt geleverd met Roseval aardappelen met boerenroomboter, peterselie en zeezout, mini groenten met laurier en rozemarijn, stoofpeertjes en een mooi gevulde salade. Bij elk kerstmenu krijg je een luxe menukaart om te presenteren op tafel.

Alle kerstdiners worden gekoeld en coronaproof afgeleverd in Friesland in een luxe box en met een duidelijke beschrijving. Hierop staat hoe en op welke manier je de gerechten kunt opwarmen.

De kerstdiners worden gratis aan huis bezorgd in een groot deel van Friesland of kunnen worden afgehaald bij ons in het restaurant tussen 12.00 en 20.00 uur.